English Eesti Deutsch Русский Suomi Prantsuse Sweden

free counters

ETUSIVU

Australian kuuman aurinkon alla kasvannut emulintuilla on sinulle joitain erittäin hyödyllistä!

Australian kuumasti porottavan auringon alla kasvaneilla emuilla on meille paljon ihmeellistä tarjottavana, mm. omega-3, -6,-9-rasvahappopitoista öljyä, joka lukeutuu maailman parhaisiin hoitoaineisiin.
 
Emuöljyssä on 70% tyydyttymättömiä rasvahappoja eli kaikkea sitä, mitä ihmisen kudokset terveelliseen kehittymiseensä tarvitsevat. Öljy imeytyy ihoon ja pehmittää sitä nopeammin kuin yksikään muu öljylaatu.
 
Korvaamattomat rasvahapot osallistuvat kehossamme ravinnosta saadun energian luomiseen ja sen kehon eri järjestelmiin kuljettamiseen. Ne vaikuttavat kasvamiseen, elinvoimaan, elämänhaluun, henkiseen terveyteen. Korvaamattomat rasvahapot kuljettavat mukanaan happoa, elektroneja ja hapettumisprosessissa syntynyttä energiaa.
 
Australialaista emuöljyä on lääketieteessä käytetty lääkeaineiden syvälle kudoksiin kuljettamisen nopeuttamiseen ja myös palohaavojen hoidossa, kun haava on saanut jo suojaavan epiteelikerroksen. Hyviä tuloksia on saatu aikaan myös trikologisissa hoidoissa, jossa australialaista emuöljyä käytetään hiuskadon ehkäisemiseen ja hiusten kasvun kiihdyttämiseen.
 
Australialainen emuöljy on hyväksytty Tallinnassa psoriasiskeskuksen (www.psoriaasikeskus.ee) hoitojärjestelmiin, jossa sitä käytetään yhdessä UVB-311nm valohoidon ja Kuolleen meren suolahoitojen kanssa, sillä emuöljy on ainoa aine, joka muiden edullisten vaikutusten lisäksi pystyy tunkeutumaan psoriasiksen vaurioittaman ihon läpi ja varustamaan uutta nuorta ihoa sen tarvitsemilla ravintoaineilla. Normaalisti kivuliaasti ja verenvuotoa aiheuttaen poistuva psoriasiskerrostuma poistuu nyt nopeammin ja kivuttomammin. Yksikään mineraaliöljypohjainen voide ei pysty siihen, sillä aineiden molekyylit ovat isompia.